Május óta - amikor is lejárt a NYOSZ-kártya érvényességi ideje – sokan érdeklődnek a NYOSZ-ban arról, hogyan lesz tovább?

Márciusban szerződést kötöttünk a NYOSZ-kártya fejlesztésére, azonban ez úgy tűnik, meghaladja a képességeinket, lehetőségeinket.

Jelenleg arra tudtunk megoldást találni, hogy az eddigi elfogadó helyek továbbra is nyújtják a korábbi kedvezményeket, így a Hunguest Hotels, Danubius Hotels, Régió Játékboltok, Praktiker, Libri Könyvesboltok – hogy csak a legnagyobbakat jelezzük, és természetesen az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő is, minden hónap első és utolsó keddjén ad kedvezményt a belépőjegyekre az érvényes kártya tulajdonosoknak. Ehhez azonban a következő hónaptól a kártyákat érvényesítő matricával kell ellátni, amelyek a NYOSZ irodában igényelhetők.

Egyelőre itt tartunk, de nem adjuk fel a tervet, hogy megújítsuk ezt a kedvezmény rendszert.

Ismét elindult a MOL-kártya igénylése a NYOSZ-ban!

Minden tankolásnál 6 Ft azonnali kedvezmény és 1 bónusz pont jóváírás literenként. Családtagnak is igényelhető.

1074 Budapest Szövetség u. 9. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 30/574-9097.

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk