2021. 

 

Kedves Nyugdíjas Társak!

Hosszú bezártságot, magányos időszakot követően készülünk a gondtalanabb életre, a közös, vidám órákra.

A NYOSZ idén 9. alkalommal hirdeti meg a Balatoni Randevú című rendezvényét, melyre ezúton hívjuk közösségeinket, kortársainkat. A hagyományos rendezvénysorozat idén 2021. augusztus 28. és szeptember 1. között zajlik majd Balatonfüreden.

Úgy készülünk, hogy a korábbiakhoz hasonlóan minden rendezvény típust meghirdetünk, bár a programok sorrendje változik némiképp:

Augusztus 28-án szombaton: Közösségi Örömtánc Találkozó – helye a balatonfüredi konferencia központ nagyterme

Augusztus 29-én vasárnap: Országos Dalköri Fesztivál - helye a balatonfüredi konferencia központ szabadtéri színpadja (rossz idő esetén nagyterme)

Augusztus 30-án hétfőn: Érdekvédelmi konferencia, téma: jó gyakorlatok az önkormányzatok idősügyi munkájában - helye a balatonfüredi konferencia központ

Augusztus 31-én kedden: turisztikai és gasztronómiai programok

A szervezett események mellett szabadidős programokra is lesz lehetőség: hajókirándulás, túrák, tábortűz, stb.

Itt hívnánk fel a tisztelt nyugdíjas társak figyelmét, hogy amennyiben a rendezvény időpontjában esetleg ismételt vészhelyzet állna elő, a befizetett díjakat visszafizetjük. A rendezvényeken való részvétel mindenki számára saját felelősségen alapul.

Mivel a hosszabb bezártság utáni kikívánkozás, közösségi igények, programok iránti érdeklődés jelentősen megnőtt, ezért a rendezvény előkészületekor lekötött kemping szálláshelyekre kötetlen üdülő programokat is kínálunk. Szeretettel várjuk a balatoni utószezon első napjaiban a Balatonfüredi Kemping mobilházaiban, apartmanjaiban a kikapcsolódni vágyó nyugdíjas társakat, közösségeket.

Fontos! Minden hónapban frissítjük a programok ismertetőit, kérjük, kísérjék figyelemmel a lap hasábjait és a www.nyosz.hu honlapot.

Amit kínálunk:

Szállás ajánlatok:

NYOSZ-tagoknak Balatonfüred Kemping vízparti mobilházaiban augusztus 27 - szeptember 1. között egy napos / egy éjszakás és csomagárakkal:

Egy nap/egy éjszaka tetszőleges napon, idegenforgalmi adóval, ellátás nélkül

- klímás mobilházban kétágyas szobában, vagy felszerelt apartmanban: 7600.- Ft (egyedül egy kétágyas szobában: 14.000.- Ft)

- klíma nélküli mobilházban kétágyas szobában: 7000.- Ft

- egyterű 4 ágyas apartmanban: 6000.- Ft

Csomag ár: 5 nap, 4 éjszaka - aug. 27-i érkezéssel és 31-i elutazással, (vagy aug. 28-i érkezéssel és szept. 1-i elutazással) idegenforgalmi adóval, ellátás nélkül:

- klímás mobilházban kétágyas szobában:  29.000.- Ft

- 4 ágyas apartmanban: 23.000.-

Nem NYOSZ-tagoknak + 500 Ft/éj. 

  

A leglátogatottabb közvetlen vízparti kemping Balatonfüreden, a történelmi belvárostól és a parti sétánytól 1,5 km-re található. A kemping változatos szolgáltatásokat nyújt a vendégeknek. Saját strandján homokos partszakasszal várja a vendégeket, továbbá medence is hozzájárul a fürdőzés élményéhez. A szabadidő aktív eltöltésére számos sportolási és szórakozási lehetőség található. Napközben és este több étterem és büfé várja gasztronómiai élményekkel vendégeinket. A kempingben több helyen van kijelölt tűzrakóhely, ahol hangulatos estéket tölthetnek el sütögetés és bográcsozás közben. A kemping területén és közvetlen mellette élelmiszer boltok találhatók.

Étkezés:

Ebéd 2000.- Ft (kétfogásos, két fajta választható menü) / vacsora 1500.- Ft (egytálétel, két féle választható).

Részvételi díjak:

Programok részvételi / regisztrációs / nevezési díja: Örömtánc találkozó: 1500.- Ft / fő,

Dalköri Fesztivál: 500.- Ft/fő, érdekvédelmi konferencia: ingyenes,

herendi kirándulás (utiköltség + belépő) 4.000.- Ft.

 

A szállás, étkezés és a programok regisztrációs díjának befizetése legkésőbb

augusztus 15-ig!!!

Programok regisztrációs/nevezési díja: Örömtánc találkozó: 1500.- Ft / fő, Dalköri Fesztivál: 500.- Ft/fő, érdekvédelmi konferencia: ingyenes.

                                                                             

A szállás, étkezés és a programok regisztrációs díjának befizetése legkésőbb augusztus 15-ig!!!

Szállás igényeket a korlátozott mennyiségű szálláshely miatt kérjük mielőbb jelezni!

Bankszámla szám: NYOSZ – 11705008-20413882

Információ:

Dalköri fesztivál, konferencia, szállás, étkezés, egyéb programok: Horváth Istvánné Julika (telefon: 06/30-574-9097 

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., NYOSZ 1074 Budapest Szövetség u. 9.

Örömtánc találkozó: Radvánszki Edit (20/311-4068), e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

regisztrációs felület:

https://docs.google.com/forms/d/1hVfTGv3aSP8_qDkhx2ES_wgJLlJ35PcQ2uFiLAOtG_s/edit

Jelentkezési határidő:

  1. augusztus 15.

Jelentkezési lapok letöltése:

>>>>> Balatoni Randevú 2021. JELENTKEZÉSI LAP

>>>>> Szenior Dalkörök IX. Országos Fesztiválja JELENTKEZÉSI LAP

Támogató:  

 

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk