A Hárshegyi Randevú keretében először bemutatott “Szépkorúak himnusza”-át rövidesen szeretnénk megjeleníteni videó formájában, mind a YouTube – on, mind pedig a NYOSZ honlapján népszerűsítve korosztályunkat.

Ehhez keressük a legjobb produkciókat!

A legjobbnak ítélt pályamű szereplőivel tervezzük elkészíteni a “Szépkorúak himnusza“-nak videoklipjét. További díjként a himnusz megalkotója (zene/szöveg: Alex Tamás) az együttes szülővárosában ad egy 60 perces élőzenei műsort “Idősebbek hullámhosszán“ címmel.

A második és harmadik helyezett produkció díja egy-egy élőzenei műsor, 90 illetve 60 perc időtartamban.

A művek beküldhetők zenei file (MP3) illetve videofile formátumban. Természetesen elkészíthetők akár okostelefonnal felvéve is.

A pályaműveket Némethné Jankovics Györgyi elnökasszony és Alex Tamás szerző közösen bírálják el. Beküldeni a műveket a következő 2 email címekre kérjük: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük, ezeket a műveket még senki ne töltse fel a YouTube – ra, hiszen az a cél, hogy elsőként egy profi módon elkészített videó formájában debütáljon az interneten illetve egyéb médiákban!

Beküldési határidő: 2018. november 15.

A sikeres produkció elkészítéséhez elküldjük a szöveget, a zenei alapot és a szerző által felénekelt változatot is.

Nem szükséges ezt a hangszerelést választani, lehet más zenekari kísérettel vagy pl. harmonikával kísérve, vagy akár acapella formájában is.

A zsűrizés november 20-ig tartjuk, a nyerteseket november 25-ig kiértesítjük illetve a honlapunkra rátesszük. A nyertes pályamű szereplőivel a karácsonyi kiadványunkban interjút készítünk, bemutatjuk a NYOSZ 30 éves évfordulóján, majd ezt követően kijelöljük a videoklip elkészítésének idejét, hogy karácsonyra mindenki a fa alá tehesse!

Jó munkát és minél több sikeres produkciót kívánunk: NYOSZ Elnökség és Alex Tamás

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk