Kedves Nyugdíjas Társunk!

Az Amatőr Nyugdíjasok X. Országos Könnyűzenei Dalos Találkozójának szervező bizottsága nagy szeretettel meghívja Önt és Kedves Ismerőseit az ének salgótarjáni ünnepére.


Az ország megyéiből és a határon túlról érkező mintegy félszáz dalos seregszemléje nagyszerű keretet kínál a jó hangulatú kortársi együttléthez.
A részvétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:
A Találkozó időpontja: 2020. június 09-10.
helyszíne: József Attila Művelődési Központ (JAMK) 3100 Salgótarján, Fő tér 5.
megközelíthető:
- Akik autóbusszal érkeznek, azok a buszpályaudvartól a McDonald’s és a vasúti töltés között elhaladva a gyalogos jelzőlámpánál lévő vasúti aluljárón jöjjenek át, s a Posta és az üzletház előtt elhaladva a Fő teret kettészelő Rákóczi út túl oldalára jöjjenek a JAMKK-ba. (Összesen 300 méter)
- Akik vonattal érkeznek, a vonat menetiránya felé lévő lépcsősoron lejőve jobbra fordulva a fentiek szerint jöjjenek a JAMKK-ba. (Összesen 150 méter)

Program:
Június 09-én kedden: 10 órától az érkezők fogadása, regisztrációja, szálláshelyek elfoglalása – beérkezés: 12 óráig
14 órakor a rendezvény megnyitása, majd az énekesek kategóriák szerinti versenye
19 órakor a zsűri döntése
20 órakor vacsora (900 méterre a verseny helyétől), utána baráti találkozó,
23 óráig szálláshelyekre sétálás, utazás.
Június 10-én szerdán: 7 órakor reggeli
9 órától díjkiosztás és gálaműsor –
12 órakor ebéd
Szakmai és technikai információk:
- A könnyűzenei dalos találkozóra szóló, páros és kis csoportos (maximum 10 fő) énekeseket várunk, régiónként összesen 6 produkciót. (A régiós döntőkön továbbjutottakat, illetve ha nem volt régiós döntő, akkor megyénként javasolt 2 nevezettet.)
- műsoridő maximum: 6 perc – Kérjük az időkorlát pontos betartását!
- választható műfajok: sanzon, táncdal, operett, opera, egyéb műdal (magyarnóta, népdal kivételével) – kérjük a választott kategória megjelölését a jelentkezési lapon, ugyanis külön csoportosított kategóriákban versenyeznek. A jelentkezések beérkezése után a zsűri dönthet kategóriák összevonásáról, illetve új meghatározásáról. A dalokat csak magyar nyelven lehet előadni.
- zenei kíséretet (zenekart, illetve hangszert) a szervezők nem biztosítanak, de lehetőséget adnak maximum 1-5 fős kíséret fellépésére, illetve technikai eszközök használatára (hangosítás, cd, pendrive lejátszó biztosított).
- a verseny eredményéről szakmai zsűri dönt

Költségek:
A szereplők (énekesek) nevezési díja: 1.000 Ft/fő
Szállás költség: 2, 3, 4, 6 ágyas Hotel, illetve Panzió szobákban, diák kollégiumban, a városban és vonzás körzetében: 4.000,- Ft/fő
Étkezési költség: 3.000,- Ft/fő ebből - vacsora: 1.250,- Ft/fő, - reggeli: 650,- Ft/fő, - ebéd: 1.100,- Ft/fő
Egyéb információk:
Idegenforgalmi adó megfizetése 18. év felett – a város hatályos rendeletei szerint – mindenkinek kötelező. (Mértéke: 200 Ft/fő/éj)
A mellékelt adatlap kitöltésekor kérjük, jelezze étkezési- és szállás igényét.
A fizetés módja: június 09-én a verseny helyszínén. Számla igényüket kérjük, a jelentkezési lapon jelezzék.
A versenyt megelőző és követő nap(ok)on – igény esetén – Salgótarjánban és Nógrád megye területén fakultatív kirándulásokra van lehetőség, aminek megszervezéséhez segítséget nyújtunk.

Jelentkezési határidő: 2020. június 02. A jelentkezési lap nminyugdíEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről kérhető. Innen is letölthető!
Szeretettel várunk minden kedves vendéget, dalost és érdeklődő kísérőt egyaránt!


Salgótarján, 2020. február 28.
Tisztelettel:
Szendrődi György
Nyugdíjasok Nógrád Megyei Szövetsége
elnöke

 

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk