Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, akik 147 ezer alatti juttatást vesznek fel

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) ismét pályázatot hirdet nyugdíjasoknak az Erzsébet-program keretében 2018-ban felhasználható üdülésre. Pályázatot beadni 2018. január 19-ig lehet, kizárólag elektronikusan.
Az MNÜA az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében üdülési pályázatot hirdet. Az alapítvány a pályázattal elnyerhető támogatást üdülési szolgáltatás formájában nyújtja.

Szállásfoglalásra majd a későbbiekben, a pályázati időszakot követően lesz lehetőség, országosan több mint 30, többségében gyógy- és termálvizes fürdőzési lehetőséggel is rendelkező szálláshelyre - olvasható az Erzsébet-program weboldalán.

A kedvezményezettek köre:

Azon belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres, a 2017-re megállapított havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 ezer forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 5 ezer forint pályázati hozzájárulás befizetésével veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást elő-, valamint utószezonban, az alábbi időszakokban:

-előszezonban: 2018. június 15-ig;
-utószezonban: 2018. szeptember 1. - 2018. december 20. között megkezdett üdülésre.

Az elnyert üdülési támogatás a választott üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap / 4 éjszaka, vagy 4 nap / 3 éjszaka időtartamú lehet. Az alapítvány a támogatást szálláshely utalvány formájában, a szállásfoglalás rögzítését követően postai úton juttatja el a kedvezményezettek számára.

A pályázó a benyújtási határidőt követően legkésőbb 2018. január 24-ig kap tájékoztatást az alapítványtól e-mailben pályázatának feldolgozási eredményéről. A pályázati hozzájárulás befizetésének határideje: 2018. február 28.

Bővebb információ, és a részletes pályázati kiírás ITT olvasható
A formanyomtatvány INNEN tölthető le.

K. Kiss Gergely
napi.hu


Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo