Muzsikál az erdő! - Székesfehérváron

A Fejér Nyugdíjas Szövetség tavaszi kulturális fesztivált rendez “Muzsikál az erdő” címmel

2014. május 24-én, melyre ezúton várja az érdeklődőket.

A hagyomány szerint 2014-ban 14. alkalommal kerül sor a fesztivál megrendezésére, de egyben ez lesz a Dunántúli Nyugdíjas Kórusok kulturális együttesek harmadik találkozója, amit a Nyugdíjasok Országos Szövetségével közös programként rendezünk meg.

A rendezvény három célt szolgál

: egyrészt szereplési lehetőség a klubok nyugdíjas kulturális csoportjai részére rutinszerzésre, másrészt lehetőség a klubok részére egymás programjainak megismerésére, harmadrészt egy jó kikapcsolódási lehetőség egymást szórakoztatva.

Programhelyszín: Székesfehérvár Sóstó természetvédelmi területen a Zöld Tanya és környéke.

Egész napos program. Figyelembe véve a nézőközönség aktivitását és tűrőképességét, a nap során 25 - 35 fellépőnél többet nem célszerű programban iktatni. Fejér megyéből kb. 8 fellépő csoport, a többi dunántúli megyékből megyénként kb. 3-3 fellépő csoport részvételét tervezzük

A program reggel kilenckor kezdődik és várhatóan délután 17 óráig tart egy óra ebédszünettel. Ebéd mindenki számára előzetes megrendelés alapján, 800 Ft-os áron biztosított lesz. Az ebéd babgulyás pogácsával és igény szerint kenyérrel, ásványvíz. Szeszes ital önkéntes alapon hozott módon, mindenki a saját ismerőseinek megvendégelésére.

Időjárási (eső, erős napsütés) kivédésére 2X200 fős sátor áll majd rendelkezésre. A sátrakban asztalok és sörpadok lesznek felállítva.

Nevezési díj nem lesz.

Részletes program:

 1. 8-9 óra között érkezés Székesfehérvárra, a Vásártérre. A székesfehérvári Piac téri autóbusz-állomásról a 11.sz járattal közvetlenül elérhető a Vásártér. Járművekkel érkezők a Videoton stadion irányjelző tábláit követve a stadion után találják meg a Vásárteret. A vásártérrel szemben a Battyányi u 2.sz ház mellett található bejáraton lehet gyalogosan megközelíteni az Erdei iskolát. A Bejárati kapunál a területet ismerő segítők várják az érkezőket és kísérik be őket az iskolához. Parkolási lehetőségek a vásártéren, és a bejárati kapu mellett vannak.
 2. 9 óra megnyitó.
 3. 9.15-től Kórusok, együttesek fellépése a felállított színpadon. Egy fellépő csoport maximális szereplési ideje 10 perc. A színpadi megjelenéshez öltözési lehetőség az Erdei iskola épületében lesz. A Kórusok, együttesek folyamatosan váltják egymást a színpadon.
 4. 11,30-12,00 között megemlékezést tartunk az elmúlt időszakban a Szövetségért kifejtett munka elismerése céljából.
 5. 12,00-13,00 között ebédszünet. Az ebédet a sátrakban lehet elfogyasztani. Az ebéd felszolgálásra kerül mindenkinek az asztalánál. Szívesen látjuk a vendégek, résztvevők által hozott süteményeket, a koccintásra hozott italokkal, amivel a környezetükben helyet foglalókat kínálják meg. Rendezési keretből ezt nem tudjuk előteremteni.
 6. 13,30-tól 16,00-ig folytatjuk a Kórusok, együttesek fellépését, a délelőtti módszer szerint.
 7. 16,00 Zárszó. Közös éneklés, a “Szeressük egymást gyerekek” dal eléneklésével

Egyéb fontos információk:

 1. Nevezéskor kérjük megadni a fellépő kórus, együttes nevét, a felkészítő nevét, a klub elérhetőségét, valamint az előadásra kerülő mű műfaját, címét, ha ismert a szerzőjének nevét. Kérjük megjelölni, hogy a fellépésre a délelőtti, vagy a délutáni időszakot kérnék, lehetőleg indoklással.
 2. Napközben csoportos látogatási lehetőség helyi idegenvezetővel a természetvédelmi terület tanösvényén. Jelentkezés a helyszínen, a részletekről tájékoztatás a megnyitóban hangzik el.
 3. Nemcsak fellépőket várunk, hanem klubtagokat, érdeklődőket is. A klubok ezt a létszámot is mérjék fel és a nevezéskor ezt is adják meg.

 

 • Ebéd igény előrejelzése a nevezéssel együtt 2013. május 17.-ig

 

 • a következő telefonszámokon: Igari Imre 06 20 4666320, Bereczky Klára +3630 4842953, Károly János +3630 8627053, Paál István 0670 6088487
  1. evélben is elfogadunk nevezéseket a következő címre: Paál István 8000 Székesfehérvár, Köfém ltp. 17/28.,vagy Fejér Nyugdíjas Szövetség 8000 Székesfehérvár Várkörút 56. Ezen a címen irodát működtetünk, ahol személyesen is lehet jelentkezni minden munkanap 9-11 között.

Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo