Az év találkozójára várják a nyugdíjasokat - Nyugdíjas Expo

Az idén kilencedik alkalommal rendezik meg az év nyugdíjas találkozóját Budapesten a BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban. Az esemény a már nyugdíjban lévőkön kívül a nyugdíjba készülőket, az 50 feletti korosztályt is megszólítja.

A Nyugdíjas Expo az idős korosztály legnagyobb országos találkozója. A látogatók szinte minden olyan fontos információt és szolgáltatást megtalálnak, ami fontos az aktív és minőségi életmód fenntartásához. A kiállításon több száz szolgáltató és gyártó mutatja be az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgáló termékeit. A kiállítás megrendezését aktívan segítik az idősszervezetek, a nyugdíjasklubok, az évek során számos visszatérő támogató is felsorakozott az expo mellett. A 2016-os Nyugdíjas Expónak már több mint 11 ezer látogatója volt.

A turisztikai cégek a Nyugdíjas Expón kifejezetten ennek a korosztálynak szóló, kedvezményes üdülési és programajánlatokkal

jelennek meg. Kiemelt téma az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek vagy a színházi előadások, koncertek, szórakoztató programok bemutatása. A színházak és a rendezvényszervezők a helyszínen kedvezményes jegyeket és programokat kínálnak.

Gazdag az előadások tematikája is, több előadás foglalkozik például az egészséges életmóddal, az egészség megőrzésével, a betegségek megelőzésével, de szó lesz például az internet, a korszerű kommunikációs eszközök használatáról, előnyeiről is.

Ezúttal is lehetőség lesz a helyszínen különböző ingyenes szűrővizsgálatok elvégzésére, két napig a BOK-csarnokban parkol majd az országjáró speciális szűrőkamion is.

A Nyugdíjas Expo két napján a korosztály számos kedvence is fellép: sztárvendég lesz Bangó Margit, Egyházi Géza, Szíj Melinda, Elek Ica, Horváth Gyöngyi és Radics Márk, valamint fellépnek az Operettszínház művészei. A műsort ezúttal is a népszerű showman, Beleznay Endre vezeti majd. Az expo jó hangulatát garantálja a nyugdíjasklubok, nyugdíjasszervezetek együtteseinek fellépése is.

Hagyományosan a Nyugdíjas Expóra időzítve jelenik meg december 6-án a Nyugdíjas Évkönyv 2018, amely a korosztály mindentudó kézikönyve, rovatai átfogják a nyugdíjas lét minden területét a gasztronómiától az életmódon át a testi-lelki egészségig, a kultúrától a tudományig. Az évkönyv természetesen tartalmazza a 2018-as naptárt névnapokkal, egyházi ünnepekkel, neves évfordulókkal, horoszkóppal, hasznos tanácsokkal és szórakoztató olvasnivalókkal.

csalad.hu


 

 

Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo