Szervezeti élet

Szervezeti élet

Nyugdíjas hírek

Nyugdíjas hírek

Kedves Nyugdíjas Társunk!

Az Amatőr Nyugdíjasok X. Országos Könnyűzenei Dalos Találkozójának szervező bizottsága nagy szeretettel meghívja Önt és Kedves Ismerőseit az ének salgótarjáni ünnepére.


Az ország megyéiből és a határon túlról érkező mintegy félszáz dalos seregszemléje nagyszerű keretet kínál a jó hangulatú kortársi együttléthez.
A részvétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:
A Találkozó időpontja: 2020. június 09-10.
helyszíne: József Attila Művelődési Központ (JAMK) 3100 Salgótarján, Fő tér 5.
megközelíthető:
- Akik autóbusszal érkeznek, azok a buszpályaudvartól a McDonald’s és a vasúti töltés között elhaladva a gyalogos jelzőlámpánál lévő vasúti aluljárón jöjjenek át, s a Posta és az üzletház előtt elhaladva a Fő teret kettészelő Rákóczi út túl oldalára jöjjenek a JAMKK-ba. (Összesen 300 méter)
- Akik vonattal érkeznek, a vonat menetiránya felé lévő lépcsősoron lejőve jobbra fordulva a fentiek szerint jöjjenek a JAMKK-ba. (Összesen 150 méter)

Program:
Június 09-én kedden: 10 órától az érkezők fogadása, regisztrációja, szálláshelyek elfoglalása – beérkezés: 12 óráig
14 órakor a rendezvény megnyitása, majd az énekesek kategóriák szerinti versenye
19 órakor a zsűri döntése
20 órakor vacsora (900 méterre a verseny helyétől), utána baráti találkozó,
23 óráig szálláshelyekre sétálás, utazás.
Június 10-én szerdán: 7 órakor reggeli
9 órától díjkiosztás és gálaműsor –
12 órakor ebéd
Szakmai és technikai információk:
- A könnyűzenei dalos találkozóra szóló, páros és kis csoportos (maximum 10 fő) énekeseket várunk, régiónként összesen 6 produkciót. (A régiós döntőkön továbbjutottakat, illetve ha nem volt régiós döntő, akkor megyénként javasolt 2 nevezettet.)
- műsoridő maximum: 6 perc – Kérjük az időkorlát pontos betartását!
- választható műfajok: sanzon, táncdal, operett, opera, egyéb műdal (magyarnóta, népdal kivételével) – kérjük a választott kategória megjelölését a jelentkezési lapon, ugyanis külön csoportosított kategóriákban versenyeznek. A jelentkezések beérkezése után a zsűri dönthet kategóriák összevonásáról, illetve új meghatározásáról. A dalokat csak magyar nyelven lehet előadni.
- zenei kíséretet (zenekart, illetve hangszert) a szervezők nem biztosítanak, de lehetőséget adnak maximum 1-5 fős kíséret fellépésére, illetve technikai eszközök használatára (hangosítás, cd, pendrive lejátszó biztosított).
- a verseny eredményéről szakmai zsűri dönt

Költségek:
A szereplők (énekesek) nevezési díja: 1.000 Ft/fő
Szállás költség: 2, 3, 4, 6 ágyas Hotel, illetve Panzió szobákban, diák kollégiumban, a városban és vonzás körzetében: 4.000,- Ft/fő
Étkezési költség: 3.000,- Ft/fő ebből - vacsora: 1.250,- Ft/fő, - reggeli: 650,- Ft/fő, - ebéd: 1.100,- Ft/fő
Egyéb információk:
Idegenforgalmi adó megfizetése 18. év felett – a város hatályos rendeletei szerint – mindenkinek kötelező. (Mértéke: 200 Ft/fő/éj)
A mellékelt adatlap kitöltésekor kérjük, jelezze étkezési- és szállás igényét.
A fizetés módja: június 09-én a verseny helyszínén. Számla igényüket kérjük, a jelentkezési lapon jelezzék.
A versenyt megelőző és követő nap(ok)on – igény esetén – Salgótarjánban és Nógrád megye területén fakultatív kirándulásokra van lehetőség, aminek megszervezéséhez segítséget nyújtunk.

Jelentkezési határidő: 2020. június 02. A jelentkezési lap nminyugdíEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről kérhető. Innen is letölthető!
Szeretettel várunk minden kedves vendéget, dalost és érdeklődő kísérőt egyaránt!


Salgótarján, 2020. február 28.
Tisztelettel:
Szendrődi György
Nyugdíjasok Nógrád Megyei Szövetsége
elnöke

 

A honlapot a Miniszterelnökség és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk