Nagyon kellemes ünnepeket kívánunk!

NYOSZ

Bezárás
Felugró ablak megnyitása
Szervezeti élet

Szervezeti élet

Nyugdíjas hírek

Nyugdíjas hírek

Augusztus 31-én újabb bizonyítékát láttuk annak, hogy a mozgás öröme kortalan! Közel 300 szeniorkorú látogatott el a Hárshegyi Randevú keretein belül megrendezett Szenior Mozgásnapra, akik felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a páratlan szépségű Zugligeten.

A Szenior-mozgásprogram legfontosabb eseménye évről évre a Szenior Mozgásnap, amelyre idén is rengeteg izgalmas mozgásos programmal készültek a szervezők. Szerencsére az időjárás is kedvező volt, így az idősebb korosztály túrabotot ragadva vagy biciklire ülve felfedezhette Zugliget erdei útvonalait, és ellátogatott az Erzsébet-kilátóba, a Kaán Károly-kilátóba vagy a Zugligeti Szent Család Templomba. A túrák mellett a szeniortánc volt a rendezvény másik fénypontja. Délelőtt a közös tánctanulás önfeledtségét élhették át a résztvevők, délután pedig táncbemutatókat láthattak, a legkülönbözőbb műfajokban, a társas tánctól a néptáncig. A 8 szeniortánccsoport az ország legkülönbözőbb pontjairól érkezett, de voltak, akik a határon túlról utaztak egészen Zugligetig, hogy bemutathassák tánctudásukat! A rendezvényről nem hiányozhattak a Szenior-mozgásprogram nagykövetei sem. Németh Lajos és Várkonyi András kerekasztal-beszélgetést tartott az időskori mozgás témakörében, majd ők is kihasználták a lehetőséget, pingpongütőt ragadtak, és megmutatták kihívóiknak, hogy nemcsak a meteorológiához és a színészkedéshez értenek. De hogy mi volt a legnagyobb élmény a Szenior Mozgásnapban? Ismét több százan bizonyították be, hogy a szeniorkor is lehet tartalmas életszakasz. Csak fel kell állni a karosszékből, és észrevenni, hogy mennyi nagyszerű élmény vár még ránk. Csatlakozzon Ön is a Szenior-mozgásprogram eseményeihez!

Forrás:
https://amozgaskonnyedsege.hu/2018/09/14/iden-is-hatalmas-siker-volt-a-szenior-mozgasnap/

Fotók ugyanitt!

A honlapot a Miniszterelnökség és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk