Hírek, aktualitások

Minden lesz! - ígérte Orbán Viktor a Belgrád rakparti nyugdíjas klubban...

Orbán Viktor még a választási kampányban ellátogatott a Belgrád rakparti idősek klubjába, és ott azzal ijesztgetett, hogy valakik mindjárt kicserélik Magyarország népességét. Azóta a Fidesz megnyerte a választást, a régi-új miniszterelnök pedig szerdán újra visszament a nyugdíjasklubba, ahol úgy viselkedett, mintha éppen sajtótájékoztatót tartana.

 
 
Beszámolt az újonnan alakult kormány első ülésről. Csak jó híreket tudott mondani, például azt, mennyire jó állapotban van a gazdaság, jövőre négy százalékos gazdasági növekedést várnak. Éppen ezért Orbán szerint biztos, hogy nem csak 2018-ban, de 2019-ben is számíthatnak a nyugdíjasok nyugdíjemelésre, illetve prémiumra.

A kormányülésnek azonban szerinte nem ez volt a legfontosabb pontja, hanem a migráció, a Stop Soros törvény és az alkotmánymódosítás.
 
Július 20-áig az összes megígért törvényjavaslatunkat törvény formájában el fogja fogadni a Tisztelt Ház” 
- mondta Orbán.

 

 

A miniszterelnöki látogatás három érdekessége:

 

*  Orbán Viktor a kormány egyik első ülése után a nagy nyilvánosság helyett inkább egy belvárosi nyugdíjasklubba ment beszámolni az ülésről.

 

* A miniszterelnök teljesen biztos benne, hogy a tőle elvileg függetlenül működő parlamenten átmennek a törvényjavaslatai.

 

*  A kampányban Orbán még Hollik István képviselőjelölttel látogatta meg a klubot. Hollik azonban kikapott az lmp-s Csárdi Antaltól, most már nem is volt ott a képek alapján, helyete Orbán Rogán Antallal, a volt V. kerületi polgármesterrel ment. 

Az atv.hu riportere nyugdíjas járókelőket kérdezett, mit szólnak a hírekhez.

 

A miniszterelnök szerdán a Belgrád Rakparti Idősek Klubjában tartott fórumon ismertette, hogy a gazdaság jó állapotban van, 2019-ben is négy százaléknál magasabb, 4,1-4,2 százalékos növekedésre számítanak. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjemelés és nyugdíjprémium garantált jövőre is, nemcsak 2018-ban – tette hozzá a kormányfő. 

 

 

mti.hu/ 444.hu/ atv.hu 

Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo